Click pentru Programul de paște 2021

Str. Vârșolțului nr.1602

Crasna, Sălaj

Tel: 0784 444 000

Contact telefonic

Lu - Vi: 7:00 - 17:00

Să: 7:00 -13:00, Du: Închis.

Prezentarea revoluționarului ciment Ecoplanet la Olecom (25 Aprilie 2023)

Pe data de 25 Aprilie 2023, Olecom a organizat un eveniment deosebit pentru a prezenta noul lor produs inovator - cimentul Ecoplanet. Această prezentare a adus în prim-plan schimbări majore în componența cimentului, transformând produsul finit într-unul mai ecologic și mai prietenos cu mediul înconjurător.

Cimentul Ecoplanet este un pas hotărât către o construcție sustenabilă și respectuoasă cu natura. Compania Holcim a investit resurse semnificative în cercetare și dezvoltare pentru a crea acest produs de ultimă generație. Acest nou ciment reduce amprenta de carbon a producției sale și contribuie activ la reducerea impactului asupra mediului, fără a compromite calitatea sau rezistența materialelor de construcție.

În cadrul evenimentului, reprezentanții Holcim au prezentat beneficiile aduse de cimentul Ecoplanet și au subliniat angajamentul lor ferm față de sustenabilitate. O echipă de experți a oferit detalii despre componența inovatoare a acestui produs, explicând modul în care au reușit să înlocuiască anumite materiale tradiționale cu alternative mai ecologice și mai prietenoase cu mediul.

Un aspect important al prezentării a fost solicitarea feedback-ului din partea meseriașilor și a participanților la eveniment. Compania Holcim a considerat că este esențial să asculte opiniile și observațiile profesioniștilor din domeniul construcțiilor pentru a îmbunătăți în continuare cimentul Ecoplanet și pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței.

Evenimentul nu a fost doar o prezentare tehnica, ci și o oportunitate de socializare și consolidare a relațiilor dintre producători și meseriași. Participanții au avut șansa să împărtășească idei și să stabilească conexiuni cu profesioniști din industrie, ceea ce a creat un mediu propice pentru dezvoltarea colaborărilor viitoare și pentru promovarea unui ecosistem de construcții mai durabil și mai responsabil.

În concluzie, prezentarea cimentului Ecoplanet la Olecom pe 25 Aprilie 2023 a fost un eveniment inovator, marcat de schimbări majore în componența cimentului și de un angajament ferm pentru sustenabilitate și protecția mediului înconjurător. Holcim și-a reafirmat liderul în industria materialelor de construcții și a consolidat legăturile cu meseriașii și partenerii săi, în căutarea unor soluții mai ecologice și mai durabile pentru viitorul construcțiilor.

Cu speranța că astfel de inițiative vor deveni din ce în ce mai frecvente în industrie, mulțumim că ați citit acest scurt blogpost și vă încurajăm să sprijiniți inovația și dezvoltarea sustenabilă în orice domeniu.

Echipa Holcim, Olecom și meseriașii - împreună pentru un viitor mai verde și mai prosper!

menu-circlecross-circle