Click pentru Programul de paște 2021

Str. Vârșolțului nr.1602

Crasna, Sălaj

Tel: 0784 444 000

Contact telefonic

Lu - Vi: 7:00 - 17:00

Să: 7:00 -13:00, Du: Închis.

Termeni și Condiți

Ultima actualizare: martie 2020

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.olecom.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.olecom.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Olecom Prod S.R.L. (denumita în continuare Olecom Prod), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

Olecom Prod deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Olecom Prod, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului www.olecom.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Olecom Prod. Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea Olecom Prod.

Accesul și utilizarea paginii www.olecom.ro sunt gratuite și au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.olecom.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.olecom.ro pentru folosința dumneavoastră personala, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.olecom.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.olecom.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Olecom Prod. Olecom Prod nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Olecom Prod nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.olecom.ro, preturi, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.olecom.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea Olecom Prod în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.olecom.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea Olecom Prod nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.olecom.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu își asuma nicio obligație de rezultat sau diligenta față de nicio persoană, exclud în mod expres și neaga răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Olecom Prod nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Olecom Prod prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Olecom Prod, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Olecom Prod utile în legătura cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Olecom Prod nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.olecom.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifesta acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Olecom Prod; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Olecom Prod a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Olecom Prod și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Olecom Prod va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugam să vizitați pagina Politica de Confidențialitate (GDPR), sau să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

menu-circlecross-circle