Click pentru Programul de paște 2021

Str. Vârșolțului nr.1602

Crasna, Sălaj

Tel: 0784 444 000

Contact telefonic

Lu - Vi: 7:00 - 17:00

Să: 7:00 -13:00, Du: Închis.

Prezentare Cesal la Olecom (16 Mai 2022)

În data de 16 Mai 2022, Olecom a găzduit un eveniment de excepție: Prezentarea Cesal. Acesta a fost o ocazie unică pentru profesioniștii din industria construcțiilor de a fi la curent cu cele mai noi inovații și tehnologii dezvoltate de producătorul Cesal, cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate utilizate în domeniul construcțiilor. Participanții au avut ocazia să descopere cele mai noi amorsă, adeziv și sistem de prindere, toate cu avantaje inovatoare menite să facă munca lor mai eficientă și mai ușoară.

Prima amorsă care a captat atenția participanților a fost o inovație revoluționară - o amorsă nouă ce nu picură. O problemă des întâlnită în timpul pregătirii suprafețelor pentru aplicarea finisajelor este scurgerea și picurarea amorselor tradiționale, ceea ce duce la risipa de produs și uneori la apariția unor defecte inestetice pe suprafață. Cu noua amorsă Cesal, această problemă este eliminată, oferindu-le profesioniștilor siguranța că produsul va rămâne acolo unde este aplicat, asigurând o pregătire adecvată a suprafeței.

Un alt produs inovator prezentat a fost un adeziv nou, ce beneficiază de o uscare ultra rapidă, special conceput pentru gresie și faianță. În trecut, lipirea plăcilor ceramice necesita timp de așteptare considerabil, îngreunând procesul de lucru și prelungind termenul de finalizare a proiectelor. Cu noul adeziv Cesal, profesionalii din domeniul construcțiilor pot aplica plăcile și continua munca fără a mai pierde timp prețios așteptând uscarea.

O altă noutate adusă de Cesal a fost sistemul nou de prindere la gipscarton și OSB. Prin integrarea unor tehnologii de ultimă generație, acest sistem asigură o fixare mai rapidă și mai sigură a elementelor la structurile din gipscarton și OSB, oferind în același timp o rezistență și durabilitate superioare. Astfel, profesioniștii din construcții pot lucra cu încredere, știind că lucrările lor sunt în siguranță.

Un alt aspect remarcabil al evenimentului a fost atmosfera prietenoasă și prietenia între profesioniștii din industria construcțiilor. Prezentarea Cesal a oferit un mediu prielnic schimbului de idei și experiențe între producător și utilizatorii produselor lor. Participanții au avut șansa să se conecteze cu alți profesioniști din domeniul construcțiilor, să împărtășească cunoștințe și să dezvolte relații de colaborare care pot sprijini și stimula industria.

În concluzie, Prezentarea Cesal la Olecom a fost un eveniment deosebit, dedicat inovației și comunității în meseria construcției. Noile produse prezentate au demonstrat angajamentul continuu al Cesal de a dezvolta tehnologii superioare pentru a sprijini profesioniștii din domeniul construcțiilor. De asemenea, evenimentul a oferit o oportunitate excelentă pentru socializare și schimbul de experiențe între participanți. Cu astfel de inițiative, industria construcțiilor se va dezvolta într-un mod sustenabil, prin colaborarea și inovarea continuă.

Cu încredere, Echipa Olecom

menu-circlecross-circle