Click pentru Programul de paște 2021

Str. Vârșolțului nr.1602

Crasna, Sălaj

Tel: 0784 444 000

Contact telefonic

Lu - Vi: 7:00 - 17:00

Să: 7:00 -13:00, Du: Închis.

Prezentare Cesal la Olecom - 05.06.2019

La Olecom suntem fani al muncii eficiente, de aceea în totdeauna încercăm să-ți aducem la cunoștință tehnici și produse noi din domeniul construcțiilor și finisărilor interioare / exterioare. De data asta am avut ocazia să urmărim o prezentare tehnică ținută de dl. Hajdú István din partea firmei Cesal (Oradea).

Prezentarea a avut loc la Showroom-ul Olecom, din Crasna, unde am primit informații utile despre gama nouă de adezivi Cesal - pentru ORICE tip și dimensiune de plăci - numită GEL FLEX. Cu această tehnologie inovativă pe bază de GEL este posibilă aplicarea chiar și la temperaturi de PÂNĂ la +35°C, cu un efect de NIVELARE (la pardoseală), fără alunecare (pe perete).

După prezentare meșterii participanți au primit o mică surpriză din partea firmelor Olecom + Cesal. Dacă lucrezi în acest domeniu și ai ca si obiectiv cresterea profesională, te așteptăm și pe TINE la prezentarea următoare!

*Dacă am publicat o poză despre tine pe care o consideri indecent sau neplăcut, ne poți informa prin trimiterea unui e-mail la adresa marketing@olecom.ro și o ștergem în cel mai scurt timp. Mulțumim pentru înțelegere.

menu-circlecross-circle