Click pentru Programul de paște 2021

Str. Vârșolțului nr.1602

Crasna, Sălaj

Tel: 0784 444 000

Contact telefonic

Lu - Vi: 7:00 - 17:00

Să: 7:00 -13:00, Du: Închis.

Bine ați venit pe Olecom.ro

Ajutăm clienții noștri din 2002 să-și construiască casa lor de vis.
Te așteptăm cu drag în magazinele noastre în Crasna, Bănișor și Sâg!

Materiale de construcții

Construiești o casă? Suntem alături de tine de la primii pași! (Pst, motto-ul nostru e ConstruiEști cu noi!)

Instalații

Casa îi deja în "roșu"? Hai să vezi oferta noastră de instalații termo-sanitare și electrice.

Scule și unelte

Un meseriaș folosește unelte potrivite. La noi găsești scule și unelte pentru fiecare budget.

Finisaje

Felicitări, ești aproape gata! Vino la Showroom-ul nostru ca să-ți prezentăm gama noastră de finisaje interioare și exterioare.

Magazinele Noastre

Îți stăm la dispoziţie într-un lanţ de magazine în județul Sălaj. Poţi să ne vizitezi în Crasna la Showroom-ul / Depozitul nostru (Mag.1, str. Vîrsolțului), la magazinul din centrul Crasnei (Mag.2), pe strada Ciucei (Mag.3, vizavi de peco), în Sîg şi Bănişor.

Pentru a ne găsi mai uşor, suntem prezenți și pe GoogleMaps! Pentru modalitățile de contactare te rugăm să vizitezi pagina Magazinele Noastre / Contact.

Produse și Servicii

Punem la dispoziție o gamă variată de produse: materiale de construcții, amenajări interioare, scule electrice, unelte, instalații sanitare, centrale termice și radiatoare, instalații electrice, hidrofoare, pompe, rezervoare și accesorii, obiecte sanitare, cazi și cabine de duș, unelte grădină și gospodărie, surse de căldură, echipamente de protecție, feronerie, jgheaburi și burlane, uz casnic și nu numai.

Te ajutăm cu mai multe servicii utile! Îți recomandăm meseriaș, transport mărfuri paletizate la distanţă (gratuit), închiriere remorci, colorare vopsele lavabile și tencuieli minerale, credite și rate, punere in funcțiune, montaj, închirieri scule și Cashback Card (bani înapoi la fiecare cumpărătură).

Parteneri

Noutăți

menu-circlecross-circle