Click pentru Programul de paște 2021

Str. Vârșolțului nr.1602

Crasna, Sălaj

Tel: 0784 444 000

Contact telefonic

Lu - Vi: 7:00 - 17:00

Să: 7:00 -13:00, Du: Închis.

Aniversare 20 Ani Olecom Crasna

De 20 de ani construim Împreună

Suntem încântați să sărbătorim 20 de ani de activitate. E greu de crezut că au trecut două decenii de când ne-am deschis prima dată porțile. Dorim să le mulțumim tuturor clienților, partenerilor și membrilor echipei noștri pentru sprijinul și munca de-a lungul anilor.

Ce am făcut în ultimii ani?

În ultimii ani, am muncit din greu pentru a ne atinge obiectivele și a progresa în viața noastră. Ne-am concentrat pe dezvoltarea abilităților și cunoștințelor noastre, pe construirea de relații cu ceilalți și pe crearea de schimbări pozitive în lumea din jurul nostru. Ne-am asumat noi provocări, am explorat noi idei și ne-am dedicat pentru a face o diferență de durată în comunitățile noastre. Ca urmare a eforturilor noastre, am înregistrat o creștere semnificativă atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Între timp, am lansat propriul nostru webshop: https://shop.olecom.ro

Olecom și-a lansat recent propriul magazin online de materiale de construcții și finisaje. Clienții pot alege acum dintr-o gamă largă de produse, inclusiv accesorii de baie, instalații electrice și sanitare, echipamente bricolaj și construcții, corpuri de iluminat, decorațiuni și multe altele. Magazinul oferă, de asemenea, prețuri competitive și opțiuni de livrare rapidă. Experiența clienților este îmbunătățită și mai mult de posibilitatea de a selecta foarte rapid dintre miile de produse pe o interfață plăcută, necomplicată. Clienții pot beneficia, de asemenea, de suportul serviciului clienți dacă au întrebări sau dacă au nevoie de asistență pentru comanda lor. Odată cu lansarea acestui nou magazin, Olecom dorește să ofere clienților o modalitate convenabilă și ușoară de a achiziționa materiale de construcții și finisaje într-un singur loc.

Ce urmează? Construim un viitor împreună!

 S-au întâmplat multe în ultimele două decenii, dar ceea ce nu s-a schimbat este faptul că încercăm în mod constant să oferim cele mai bune oferte posibile tuturor celor care construiesc sau renovează. Ne concentrăm pe oferirea de produse și servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive, pentru a ne asigura că clienții noștri au cele mai bune opțiuni disponibile. Ne străduim să răspundem rapid la orice solicitări pe care le primim și suntem dedicați furnizării de servicii excelente tuturor clienților noștri.

Am pregătit ceva pentru voi

Ca un mod de a vă mulțumi și de a sărbători sezonul sărbătorilor, oferim o promoție specială pentru cele mai bune produse ale noastre la cele mai competitive prețuri! Iată încă mulți ani de construcție și creștere împreună! Sărbători fericite din partea tuturor celor de la Olecom Crasna.

menu-circlecross-circle